PRINCESA…QUINA NIT ! ! ! (2ª Part)

ATENCIÓ: No Apte Per A Menors!!!
Fes clic a SORTIR en cas que no tinguis la majoria d’edat legal.

Hola preciosa!

 

Si.

 

Tens tota la raó.

 

Per això et truco.

 

Ja sé que fa molts dies que no et vinc a veure, però has de pensar que et tinc en ment molt sovint.

 

Hi ha molts dies que no aconsegueixo treure’m les ganes d’estar amb tu, ni després de masturbar-me i desfer-me sota la pressió de l’aigua un parell de cops.

 

El sexe amb tu és molt especial, el meu cos es desfà al teu tacte; la meva sexualitat es torna ferotge en notar la teva presencia i sentir la teva olor… I ja no parlem de com em poso quan et menjo aquesta dolça fruita que tens entre les cames.

 

Perdona per no venir avui tampoc. Ja saps que vull estar amb tu, però també saps que quan estem juntes, vull que el meu cap i el meu cos estiguin al 100% i avui no hauria estat el cas.

 

Per a aplacar un xic el desig. Que et sembla si ens fem l’amor a distància? Respecte a com ficar-nos en situació… Recordem aquell dia del local?

 

 

Em va semblar divertit lo al·lucinada que estaves! En com encara dies després, no paraves de parlar d’aquells tres.

 

He de reconèixer que tot i haver viscut situacions curioses (sexualment parlant), encara m’acompanya la visió d’aquella noia, que rebia tal bestial follada per davant i pel darrera mentre l’hi anaven donant cops a les galtes del cul… un cop i un altre… ja ja ja …aquell plash, plash, plash…supera tot lo vist fins el moment… Va ser excitant sentir els seus gemecs i crits de plaer quan va arribar el segon noi i sense més preàmbuls la va penetrar per darrera: “La ben follada!!!” Je je je

 

 

Princesa, recordo com fèiem l’amor i em menjaves tot pendent del que passava al nostre voltant.

 

Et vares quedar amb les ganes de liar-te amb la noia de la parella d’última hora, veritat?No em diguis que fins i tot amb “la ben follada ?” ja jaN’estic segura; et mories de ganes d’afegir-te a aquell joc.

 

No ho vares fer per que ja havia quedat clar que jo no jugaria. Encara recordo la sensació de sentir unes mans que no eren les teves acariciant-me suaument…I la meva reacció al adonar-me’n de que eren de l’Home de la parella del costat! Va estar molt correcte al deixar-ho córrer quan li vaig fer un senyal amb la mà.

 

Uhmmm… nena…

 

Crec que és millor no seguir parlant, ja tinc les calces ben molles de pensar en tot això. Tu també?

 

Genial!

 

Et desitjo… Ara penjo el telèfon i anem a la dutxa totes dues.

 

A 300 quilometres de distància, però simultàniament, deixem que la pressió de l’aigua ens doni plaerpensant l’una amb l’altre o…en la ben follada… com vulguis…

 

Ens diem quelcom després. Ok?

 

Fins ara, petita.

 

 

 

 

 

 

 

Hola!.

 

Ha anat bé?

 

Millor no m’ho expliquis…!

 

Ja ho faràs quan ens veiem …!

 

O ens servirà per excitar-nos un altre dia per telèfon!

 

Demà o passat, si vols podem anar a un altre lloc d’aquests o senzillament a fer l’amor fins a quedar rebentades de plaer.

 

La veritat és que la dutxa ja no aconsegueix alliberar-me de tota la tensió sexual que porto acumulada; només tu em pots alleugerir…

 

Parlem més tard?

 

Doncs fins després, princesa.

 

Un petó.

 

 

Fer l’amor amb tu és com saltar d&rsq
uo;un avió: Terriblement excitant!

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c