Lesbian club Whip – Obligada a Sortir…

Sóc una persona força Asocial tot i que als que em coneixeu no us ho sembli massa.
La meva vida social, des de fa uns anys ha anat minvant, minvant, fins a arribar a ser pràcticament nul·la. Tot i que ara fa un temps que m’he començat a reintroduir en, segons quins actes socials, segueixo força esquerpa i solitària.


Normalment un divendres al vespre, jo llegeixo alguna cosa o treballo en algun projecte a casa, intentant que em surti alguna cosa que acaba no sortint-me, doncs després de la tercera birra, ja no veig com van les coses.
M’adormo sobre les 12 de la nit i el dissabte em llevo d’hora per passar el dia si fa no fa com he passat el divendres.
La mar d’avorrit, oi?

Quan m’apunto a fer algun acte social, és per què no tinc escapatòria, com per exemple demà al vespre. I a més a més, aquests dies, si em volgués escapar d’un lloc, sol haver-hi un segon lloc on reclamen també la meva presencia. Sembla que tothom es posi d’acord per fer les coses els mateixos dies.

Demà al vespre, estic convidada a sopar a dues cases, Evidentment només aniré a una. La Claudia, la meva col·lega argentina marxa altre cop cap allà i la seva antiga companya de pis, la meva veïna, li fa una mica de festa.

A més a més… Obren al barri una discoteca lèsbica, on estic obligada a anar.
Anirem amb les del sopar, vindran també les de l’altre sopar on tenia que anar i alguna altra col·lega amb la que he quedat.

És dir… demà, no m’escapo de sortir de cap de les maneres!!

Quina mandra!!!

Alguna s’hi vol apuntar?

logo whip


Lesbian club Whip – C/ Mèxic 7, al costat de plaça Espanya

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c