Classes Pràctiques.


Aquest estiu està essent diferent en tot. Els últims sis anys, a dia d’avui, estaria tornant del Festival de Benicàssim.


En canvi avui, segueixo a l’Escala aprenent moltes coses noves, moltes de les quals, segurament tenia que haver après abans i no ho vaig fer.

La feina és esgotadora i jo, sóc cada dia més masoquista. Si no en tenia prou amb una, ara me n’he buscada una altra, de dues horetes, per les tardes.
És ha dir, em desperto a les 5 del matí em vesteixo, em prenc un cafè amb llet, em preparo la bossa amb la fruita i l’aigua per esmorzar i a les sis menys vint, agafo la meva Peugeot i cap a la feina! A les dues i quart, si hi ha sort, torno cap a casa. Ma mare em té el dinar a punt, després una dutxa i a intentar dormir fins a les 16:30; a les 17:00 a currar fins les 19:00.

Això si, per poc que pugui, el diumenge i el dilluns m’escapo cap a Barna. Tinc mono de la meva habitació!!!!

Bé, anem per les coses pràctiques.
Si voleu reparar una roda de bicicleta, li podeu dir al meu pare; agafarà una punta i li clavarà, desprès passarà paper de vidre per la goma, li provarà d’enganxar tres “pegats” dels anys 70, i quan se n’adoni que això no funciona i que l’aire se segueix escapant, utilitzarà, per fi, un de nou i la repararà!
La roda de davant ja no em perd aire! Ara falta la de darrera, els frens, la llum, el timbre… Quina joia de bici m’he buscat!

De les altres coses que he après, la més important és la convivència amb els meus pares desprès de vint anys de no fer-ho. Ara veig la seva realitat amb uns altres ulls.
Les altres, no cal que les expliqui. La de la reparació de la roda de la bici és la més divertida.

Estic força desconnectada aquests dies. Espero que a partir de dijous això canviarà; suposo que les trobades segueix en peu, No?
Estic esperant un logo i el comunicat de premsa…. ;)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c