UN XIC MÉS D’HUMANITAT I MENYS ORGULL.

Les últimes informacions de les Nacions Unides apunten que hi ha més de 5 milions de desplaçats per culpa del sisme submarí al Golf de Bengala. El recompte de morts se situa en 150.000. Actualització: ja són 225.000 morts. Sense comptar desapareguts…

Milers de persones s’han quedat sense menjar, aigua, sistemes sanitaris, sistemes de sanejament… Tots els damnificats d’aquest sisme submarí necessiten amb urgència aigua, menjar i allotjament. Si l’ajuda no arriba a temps els afectats poden patir conseqüències molt greus ràpidament a causa de la deshidratació així com d’altres malalties derivades de la falta d’aigua potable.

Mentre tot això passa, hi ha gent que no té més feina que crear mal ambient i mirar-se el melic. Podrien utilitzar el seu temps i recursos per a fer quelcom més humà. No oblidem tot el que està passant al sud-est asiàtic.

A mi m’agradaria enormement poder anar a ajudar sobre el terreny. Però no tinc cap carrera universitària ni cap professió que pugui ser d’ajuda per allà.

Tampoc tinc diners per anar-hi pel meu compte.

La vida no ha estat tant fàcil per a uns, com per a altres.

L’única cosa que puc fer jo des d’aquí és intentar ser més bona persona i col·laborar enviant diners.

Des de fa dies tinc un llaç negre a sota la balena, que és un enllaç a un recull que VilaWeb a fet, d’algunes de les adreces des de les quals, podeu donar suport a les víctimes del Tsunami.

Intentem ser més bones persones.

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

%d
c