OLORS D’AVUI I RECORDS D’AHIR.

OLORS:

El mati comença en el moment que obro la persiana per deixar sortir el gat, avui està tapat, de moment fa un dia gris, un d’aquells dies que no desitges moure’t del llit.                

El gos d’algun veí no para de bordar, però apart d’això hi ha un silenci curiós a la ciutat.

Tot està molt quiet.

Sento els ocellets cantar.

M’arriben olors de flors per la finestra, olors molt intenses. Si no fos per que soc al·lèrgica al "Polen" segurament m’agradarien mes aquestes olors.

Pensant en olors…No puc evitar pensar en aquella olor…que no et voldries treure mai de sobre, quant estàs enamorat.

Canviant de tema:

FÒRUM:

Allò es un espai enorme on, segurament hi haurà coses força interessants de veure, però dels tres eixos sobre els quals se suposa que està creat: “Diversitat cultural, desenvolupament sostenible i condicions de pau” de moment , crec que te algunes mancances.

Per a mi, això està fet únicament,  per fer diners i promocionar la ciutat de Barcelona. Si han invertit molts diners allà, i moltes de les coses que hi han construït no serviran de res, un cop acabat el fòrum. “Desenvolupament sostenible?”

El primer que veus quant entres es que tot es molt Fashion i modern. Si busqueu ombra us costarà trobar-la i si el que busqueu es aigua, hi ha unes fonts, però son força difícils de trobar per la seva forma. (el pròxim dia els hi faré foto)

La idea de agrupar cultures i tal, està molt bé i s’hi podran fer tallers i coses molt interessant.

Ja sabeu que jo fent fotos soc dolenta i rara.

Ptonets i fins aviat.

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

%d bloggers like this:
c