LA VIDA TE DA SORPRESAS… SORPRESAS TE DA LA VIDA…

He dormit només 4 hores, però estic contenta del dia d’ahir.

Ahir vaig anar a sopar amb les nenes, i entrant a la pizzeria em trobo amb l’individu més perillós de la comarca: En Kipp !Em va fer molta gràcia veure’l. Segueix sonat com sempre, per sort!

Després de sopar, tot xino-xano, vàrem anar tirant des del Raval cap a un local del carrer balmes  on solem anar. A un parell de cantonades del Bar de LesFatales, al costat d’un contenidor d’escombraries, vàrem veure una caixa de cartró plena de bosses cotilló. N’agafem una, l’obrim i veiem que a part de serpentines i les típiques coses que hi solen anar, també portaven un barret de “papanoel”. Imagineu, al mig de l’eixampla el dia 20 de gener amb gorres de pare noel “Beeffater”.

Però evidentment la cosa no va quedar aquí, la Clara, sense tallar-se un pel, les agafa totes i cap a lesfatales que hi falta gent!

Només de veure’ns entrar al local, les noies se’m tiraven damunt, perquè elles, sense saber que era, ja van veure clar que era un regal.

La que vàrem liar en un moment!

Va ser força divertit veure una estampa típica de cap d’any, un dijous de finals de gener!

Després, encara vàrem anar a l’aire, cosa que no faig normalment, perquè no aguanto la música d’aquest local, però ahir no hi havia massa gent i s’hi estava bé. A part, anava amb molt bona companyia. ;)

He rebut un munt de mails de gent que em llegeix normalment, fins i tot de gent que em llegeix i no sol deixar comentaris; Animant-me i demanant-me que al menys faci ping a bitàcoles, perquè si no, no se’n assabenten de quan actualitzo.

Gràcies a tots i Ok. Faré ping i tornaré a la plana principal…! Però estic pensant canviar el nom al meu blog, crec que el meu nick al complert, li quedarà millor. El dubte el tinc entre:   Do not disturb, please.  i   Do not disturb.

Ptonets.

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c