L’he Encertat De Ple!

Estic sobreexcitada i emocionada.

Pensar que ahir estava mig depre i avui estic tant feliç! Serà que no tinc punt mig, jo?

He començat el curs. I m’he acabat de convèncer que era realment el que jo volia. Programació, programació i més programació. Html, Css, JavaScript i ActionScript. El dreamweaver, el photoshop i el flash com a eines per anar més ràpid o comprovar errors; però el plat fort serà la programació pura i dura. El bloc de notes o el Synedit.

Ja veurem si d’aquí un parell de setmanes estic tant contenta, però de moment m’agrada la idea..

És emocionant començar a fer coses noves. Carrega d’energia, i més si fa tant de temps com jo que en tens ganes.
A veure si ara em marxen els pardalets que tinc el cap i em centro més en coses més importants.
Tinc un nou repte… Això dóna vidilla!!!

Estic més feliç que un gínjol!
Creieu que se’m nota?

;)

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c