L’enigma Del Misteri De La Casa Encantada.

Un títol redundant, oi? És que el moment dóna per això i més!!
Ahhhh….

Estic esguerrada i escrivint amb una sola mà… (m’ajudo del colze de l’altre braç,  per prémer la tecla shiff, però va fatal!!). Si no vull perdre més sang, he de mantenir el braç esquerra per sobre del cor. Tot seguint les instruccions de la meva infermera particular, que molt amablement m’ha curat i ficat dos punts, en un tall que m’he fet al dit gros de la mà esquerra, mentre preparava la primera maleta per marxar d’aquesta casa….

Serà que la casa no vol que marxi? Tindré que fer fora a la mestressa-infermera de la casa i quedar-me-la per mi? Com em desfaig d’ella? La mato directament?

Quina deu ser la solució, a l’enigma del misteri, de la casa encantada, que no em vol deixar marxar?

Si el primer dia que començo amb els preparatius de la mudança em passa això… més endavant… Que em pot arribar a passar!!

 

 

La meva infermera deu ser titulada? O potser va fer un curs on-line de com curar dits ferits? 

Em tindré que quedar amb el dit enlaire gaires dies? 

;) 

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c