L’ARBRE, JO I ALTRES NOVETATS …

Ja hem arribat a casa.

L’Ilex s’ha portat força bé tot el camí. Per on passava creava expectació. Les iaies em parlaven pel carrer felicitant-me pel bonic arbre que duia, em preguntaven el preu i totes coincidien que per lo maco i gran que és, estava molt bé de preu.

Podeu imaginar lo orgullosa que anava jo carregant el meu “arbolito”

Al bus tothom em mirava amb enveja i jo me’l mirava a ell amb cara de enamorada… És tant bonic!

No ha estat tant difícil portar-lo; tot i que no fa el metre que vaig dir; si no un metre i mig, almenys. És gairebé tant alt com jo… (Jo sóc petita… 1,63 si em poso molt i molt recta).

Jo crec que ell està content d’estar aquí amb mi i els meus animalons també s’han ficat molt contents al veure’l. El fera ja ha provat el gust de les seves fulles i el Ros (El gos de l’Angels) també l’olorava molt.

Alguns ja us en heu adonat de que he fet uns petits canvis a la plantilla, en els comentaris, podeu fer que surti un avatar que us identifiqui, va associat a l’adreça de correu, necessiteu un dibuix o foto de 80×80 i donar-vos d’alta en Aquesta plana.

Podeu llegir més sobre el tema en aquests posts:

Gravatars – (PaRaP)

Gravatars -( intensity)

Encara ho he d’acabar de polir, perquè em surt el dibuix a sota del comentari, he estat provant varies coses i no acabo de trobar on modificar-ho per que surti just al costat del numero, al principi de cada comentari.

Us animo a tots a que us el feu, així encara li donarem més color als comentaris…

;)

Fotos!!!

i…+ fotos…

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c