Art Contemporani i Persones sense Sostre. (il·luminant les ombres – iluminando las sombras)

Un dels Cartells de il·luminant les ombres  - iluminando las sombras
il·luminant les ombres – iluminando las sombras

 

Avui us vull ensenyar un projecte curiós i molt interessant. Es tracta de Il·luminant les ombres.

S’ha realitzat a Lleida i es tracta d’uns cartells , que han fet durant uns tallers, tot un grup de gent en risc d’exclusió social i que seran exposats via opis (objecte publicitari il·luminat), per diferents punts de la ciutat durant els mesos d’octubre i novembre de 2012.

Es vol contribuir d’aquesta maneta, a donar visibilitat a aquest col·lectiu, a compartir la seva mirada amb la ciutadania, a mostrar les seves aptituds, i a fer-los partícips en la configuració de l’entorn urbà.
Aquest projecte vol donar veu aquest col·lectiu a través dels seus desitjos, reflexions, i experiències,  mitjançant l’art i el disseny.

Aquest es el 3r taller d’una sèrie dirigit a les persones sense llar i en risc d’exclusió social que es van iniciar el 2010 amb «Fent visible l’invisible» i que van tenir continuïtat el 2011 amb «Accions a la natura». Aquests tallers s’emmarquen dins del programa autoanomenat «Art Contemporani i Persones sense Sostre», dut a terme entre els Serveis Personals de l’Ajuntament de Lleida i el Centre d’Art la Panera i dirigit per l’artista i fotògraf Edgar dos Santos.
Es pretenia, així, posar a l’abast d’aquest col·lectiu les eines i els recursos propis de l’art contemporani per mirar de contribuir al seu desenvolupament personal i al seu benestar.

 

És sense cap mena de dubte un projecte bonic i original. Tot i què encara no els podeu veure pels carrers de Lleida, ja tenen el web gairebé acabat (estan ultimant detalls) i ja podeu fer-hi una ullada i mirar els diferents cartells.

;)

 

No deixeu de visitar el web:   Il·luminant les ombres !! I si teniu la possibilitat d’estar per Lleida durant els dies que estiguin als carrers, esteu al cas! (Si voleu els podeu fotografiar i enviar-me’ls i  afegeixo les fotos al post!)

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

 

 

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c