-900 Euros… Qui Paga, Mana; No?… A Partir D’ara Podré Manar Més!

Ja em podia anar queixant del dilluns, jo! El que no sabia era que el dimarts podia ser pitjor!

Bé, tant com pitjor, no; perquè he fet cosetes… Però molt més complicat si que ho està sent.
He fet la declaració…(Aquest any estava obligada) i he de tornar gairebé 900 euros!
Que hi farem? Els dec haver cobrat de més, No?… M’ho he agafat prou bé.

He estat mirant un parell de cases per llogar i aquest vespre em diran alguna cosa d’una. L’altre, és la que volia ocupar l’estiu passat, la recordeu? Avui m’he enfilat per la part de darrere i està completament en runes… És ha dir, que ja me’n puc oblidar.

El pis de Ripoll, definitivament, no tinc diners per acabar-lo i poder-lo llogar, pel que estic pensant en arribar a un acord amb una amiga meva, que hi estava interessada, però li semblava massa car per a ella. A veure si arribem a un acord i al menys recupero alguna cosa del que estic invertint.

Total, que avui estic amb forces i ànims, al menys de moment i això em sembla fantàstic, doncs encara que tot se’m giri del revés, li trobo la solució.
Demà marxo a Ripoll a refrescar-me i no sé quan tornaré, suposo que dijous o divendres.
Dissabte
manifestació pel dia de l’orgull gai, que per cert és avui.
Feliç dia, si us toca per algun cantó!

Comments are closed.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

A %d bloguers els agrada això:
c